Låt oss hjälpa dig

Telefonsupport 08-514 420 30 , vardagar på kontorstid eller sänd ett Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

För att bättre kunna assistera Dig när det gäller PC-Horse använder vi ett litet hjälpprogram (Teamviewer) som gör det möjligt för oss att, samtidigt som vi talar med varandra i telefon , kunna koppla ihop våra datorer under en avgränsad tid (en session).

46 komigang170px  teamviewer 46 JannemedPepino-200px

För att få hjälp på Din dator - Ladda ner en Teamviewer Fjärrsupport här.